KOTLETY NA HOUBÁCH.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KOTLETA / 




INGREDIENCE: 4 větší vepřové kotlety, 1 cibule, 2 lžíce másla, 1 dl bílého vína, 2 lžíce hl. mouky, 2 dl smetany, 1 lžička hořčice, 2 lžíce mléka, talířek čerstvých hub, sůl, pepř, trochu cukru, 1 lžíce octa, několik snítek kopru. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a opékáme na rozehřátém másle po obou stranách. Opečené kotlety vyjmeme, ve výpeku zpěníme pokrájenou cibuli, podlijeme ji vodou, přidáme hořčici a pepř, vrátíme zpět maso, vše vložíme do trouby a pod pokličkou dusíme doměkka. Měkké kotlety dáme na teplo, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme ji moukou, osmahneme, zalijeme mlékem, vínem a trochou vody a povaříme. Mezitím očistíme houby, nakrájíme je na plátky, podusíme na másle, osolíme a přidáme jemně nasekaný kopr. Vmícháme je do omáčky, přidáme smetanu, dochutíme octem a cukrem a podle potřeby přisolíme. Omáčku povaříme, přelijeme přes kotlety a podáváme bud s knedlíkem, nebo s opékanými brambory.

KOTLETY NA HOUBÁCH. KOTLETY NA HOUBÁCH.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1325 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz